We vinden het erg jammer indien je overdenkt om gebruik te maken van het herroepingsrecht. Juist omdat we altijd proberen een zo goed mogelijke service te bieden en je te informeren waar nodig. Weet je zeker dat we je niet ergens mee kunnen helpen? Wij staan je graag te woord!

Spelregels herroepingsrecht

Pennings PVC omarmt deze wetgeving en streeft naar een zo goed mogelijke service indien je toch van een product of dienst af wilt zien. Belangrijk om te weten is dat deze wetgeving onder enkele voorwaarden en niet voor al onze diensten geldt. Zo kan je geen gebruik maken van deze mogelijkheid als je een op maat bestelling doorgegeven hebt. Heb je recent een dienst bij ons afgenomen en wil je er toch van afzien? Neem dan contact met ons op via info@penningspvc.nl. Wij kunnen je uitsluitend na contact via dit mailadres helpen om de dienst ongedaan te maken. Een enkele opzegging is dan ook niet voldoende, zie onze algemene voorwaarden.

Bij het annuleren van een product of dienst binnen 30 dagen en na contact via info@penningspvc.nl zullen we contact opnemen.